Jak vybrat kvalitní postel a dobrou matraci?

Nespavost, přerušovaný spánek, bolest krční páteře, zablokovaná záda – to jsou hlavní signály upozorňující, že je nejvyšší čas poohlédnout se po novém lůžku. Spousta lidí se soustřeďuje především na matraci, nicméně značnou pozornost si zaslouží i postel. V následujících řádcích vám prozradíme, jaké parametry byste měli brát v potaz.

Jak vybrat postel?

Kvalita postele je určená pevností a bytelností samotného rámu. Pakliže preferujete precizní zpracování, je pro vás žádoucí tvrdost a perfektní povrchová úprava. Čím je rám tvrdší a pevnější, tím delší živnost postel nabízí. Nevyplácí se na posteli šetřit, neboť investujete do svého zdraví. Průvodce výběrem kvalitní postele vám usnadní a urychlí práci. Stačí zvolit typ postele, materiál, úložný prostor, požadovanou výšku rámu a cenový rozsah.

Současný trh nabízí pestrou škálu postelí. Tradiční dřevěné postele z masivu mají v domácnostech své místo již stovky let. Postele z laminátových desek jsou levnějším prototypem dřevěných postelí. Čalouněné postele se pyšní originálním designem a komfortem. A kovové postele jsou ideální do nadčasového interiéru.

Jak vybrat matraci?

Jakmile budete mít objednanou postel, měli byste přejít k výběru zdravotní matrace. Špičková matrace nabízí správnou oporu páteře při spánku. K dostání je hned několik druhů matrací, jež se liší vlastnostmi i materiálem – pružinové, latexové a matrace s paměťovou pěnou. Nejste-li v tomto segmentu znalí, využijte průvodce výběrem ideální matrace. Stačí zvolit účel použití matrace, typ roštu, tuhost matrace, typ postavy, polohu při spaní a cenový rozsah.zdravotni-pruzinova-matrace-irma-7-zon

Jestliže hledáte spolehlivého distributora matrací a postelí, dovolujeme si vám představit internetový obchod BezvaPostele.cz. Jeho chloubou je bohaté produktové portfolio, které uspokojí i nejnáročnějšího klienta.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *